Oktatóink

Gyulavári Gábor Szakoktató
KRESZ - mûszaki - gyakorlati szakos oktató vagyok. A,B,C,D,E vezetõi engedélyem van. 1988-tól oktatok. Minden kategóriában oktattam már tanulókat. Sokéves tapasztalatom az oktatás területén segít abban ,hogy nyugodt, higgadt keretek között sajátítsák el tanulóim a biztonságos vezetéshez szükséges ismereteket. Szeretem ha a tanulóim bizalommal fordulnak hozzám és bátran mernek kérdezni. A sikeres vizsga csak jó együttműködéssel érhető el.

Takács Szabolcs Szakoktató
2004 óta foglalkozok gépjárművezető képzéssel.Szerencsésnek mondhatom magam , mivel a munkám egyben a hobbim is.
Fiatalos , dinamikus , rugalmas stílusom kedvelik a tanulóim.
Alapelvem , hogy a tanulókat nem csak a vizsgára kell felkészíteni , hanem az azt követő  önálló és biztonságos közlekedésre is. Munkám során számomra a legnagyobb öröm , ha a volt tanulóimat partnerként látom viszont a közlekedésben.

Németh Jenő Szakoktató
1970-tõl oktatok folyamatosan. Jelenleg nyugdíjasként folytatom az oktatást, és nagyon sok szabadidővel rendelkezem. A nap bármely órájában a tanulók igénye szerint rendelkezésre tudok állni.

   

Horváth József Szakoktató
1986 óta oktatok elméleti és gyakorlati gépjárművezetést másodállásban. A,B,C,D.E gépjárművezetői kategóriával rendelkezem, valamint PÁV I. kategóriával.

Gyakorlati oktatást VW Polo 1,4 gépkocsival végzek.
Tringli Zsolt Szakoktató
A,B,C,D,E kategóriában gyakorlati és elméleti oktatóként Keszthelyen dolgozom. 
Célom a jövő gépjárművezetõit megtanítani a legrugalmasabb és a legbiztonságosabb vezetésre, közlekedésre.